“Гаряче”: Тіна Кароль і Катя Осадча приголомшили шанувальників своїми образами. Такими їх ще не бачили

Тіна Кароль показала ідеальну фігуру в відвертій сукні.

Українська телеведуча Катя Осадча опублікувала фото, на якому позує разом зі співачкою і ведучою “Танці з зірками” Тіною Кароль.

 

Катя постала в червоному вбранні – штанах і шовковій кофті, підперезаній чорним ременем. Образ Осадчої завершувала корона. Тіна ж позувала в білій сукні з незвичайним відвертим вирізом. Артистка похвалилася стрункими ніжками в елегантних босоніжках.

По всій видимості даний кадр був зроблений в локації проекту “Танці з зірками”. Варто зазначити, що описане плаття Кароль в ефірі шоу доповнювали великі білі крила.

“Містичний тиждень у «Світському житті» розпочинається!!! Чекаєте?”, – підписала фото автор поста.

Лише за 40 хвилин публікація Каті зібрала понад 4000 лайків і багато коментарів.

“Видно, що Тіночка дуже втомлена!!! Але зате який результат!!! Молодчинка!!”, “Тіна розумничка!!! Удачі і здоров’я”, “Дуже-дуже чекаємо, а ще й інтерв’ю Тіни і Дана (якщо воно є)”Клас“, – написали користувачі.

Нагадаємо, в десятому зазначеному випуску крім крил і описаної сукні на Тіні була зачіска з обручем, прикрашеним каменями.

Однак не тільки її образ став найгарячішим в новому ефірі, а й її виступ зі співаком Даном Баланом. Іскру між обома, що промайнула ще під час участі в пісенному проекті, помітили багато хто.

Причому спільний номер зірок вразив фанатів незвичайною ніжністю і романтикою: під час виступу пара раз у раз обіймалася і посміхалася один одному.

РЕКЛАМА:

Джерело.