Дівчина-космос: співачка з Верховини потрапила на “X-фактор” (відео)

25-річна Надія Боднарук з Прикарпаття зуміла здивувати суддів “Х-Фактору” незвичною музичною інтерпретацією безсмертного твору Лесі Українки.

Учасницю сьомого кастингу Надію Боднарук часто називають Надя-космос, а вона всіх людей вважає своїми друзями. Вона з тих людей, про яких кажуть – «не з цього світу».

“Для мене всі люди – це друзі. І я за те, щоб ми всі були один одному як брати і сестри, як друзі. Люди інколи називають мене “Надя Космос” з цими моїми фразочками. Інколи посеред фрази я можу замовчати і подивитись кудись в глибину, кудись вдаль, тому що я зловила якийсь інший потік, якусь вібрацію, або й взагалі забула, про що говорила. І таке буває. А одного разу я взагалі 10 днів мовчала. Мені почали приходити різні думки: про те, що я не тим займаюся, про те, що я витрачаю свій час, навіть були думки про те, що я розучилася співати. Моя музика говорить про те, чим я наповнена. А наповнена я розвитком і вірою в добро. Я співаю переконливіше, аніж розмовляю”, – розповіла Надія.

Спів прикарпатки вразив суддів шоу і вони сказали чотири “так”

Кілька років тому співачка з Верховини вже “засвітилась” на TV. Вона була учасницею команди Тіни Кароль на вокальному шоу “Голос країни”.

РЕКЛАМА:

Джерело.