Всі без вийнятку укpaїнцi та їх дiти відтепер нe бyдyть poкaми вiддaвaти бoрги: Я і моя команда ухвалили piшeння i вiдмoвляємocь від…

Ця новина означає, що наші діти не повинні будуть оплачувати борги держави

Новостворений Кабінет міністрів України має намір завершити свою співпрацю з Міжнародним валютним фондом. Наразі вживаються всі необхідні заходи для того, що діюча програма співпраці стала для України завершальною стадією взаємин з МВФ.

Про це інформує Hyser, посилаючись на заяву глави Міністерства економіки України Оксани Маркаровой.
Маркарова уточнила, що етап “виходу” з співпраці буде тривалим. Міністр уточнила, що раніше були спроби здійснити подібні програми, але всі вони виявилися провальними.

При цьому глава Мінекономіки зазначила, що МВФ йде назустріч українській ініціативі і тому вони створили спеціальні групи, які регулюють цей процес з українською стороною.

Оксана Маркарова підкреслила, що вийти з програми МВФ цілком реально, і тому прикладом служать багато інших європейських країн.

Однак при цьому міністр зазначила, що вихід з програми кредитування МВФ буде доцільним тільки в разі позитивної динаміки розвитку економіки України.

Раніше ми інформували, що глава Державної податкової служби Сергій Верланов заявив, що ставки податку на доходи фізичних осіб потрібно зменшувати. Це допоможе українцям заробляти більше грошей. Однак поки така ідея знаходиться в теорії і її потрібно обговорити з представниками МВФ. Також Варланов зазначив, що потрібно зрозуміти, як ініціатива щодо зменшення ставки податку позначиться на державному бюджеті України.

Нагадуємо, раніше було анонсовано, що з наступного року в Україні планує заробити нове кредитування за зниженими відсотковими ставками. Дана міра буде зроблена насамперед для покращення конкурентноздатності середнього і малого бізнесу, який зараз змушений виживати.

Також, Дмитро Дубілет, новий міністр Кабінету міністрів України, планує розвивати в Україні кілька фінансових стартапів, які допоможуть зробити Україну технологічний ривок і випередити багато європейських країн з економічного і технологічного розвитку.

Читайте також  Люди більше не будуть рахувати копійки: Зеленський розповів, як перемогти бідність. Із заробітків повернуться додому

 

РЕКЛАМА:

Джерело.