На Прикарпатті судили 27-річного чоловіка, який ухилявся від призову

Нещодавно, 21 жовтня, на Прикарпатті відбувся суд над 27-річним мешканцем Тисменицького району, який ухилявся від призову на строкову військову службу.
Обвинувачений, перебуваючи на обліку призовників Тисменицького районного військового комісаріату, був визнаним придатним до проходження військової служби.

Так, 11 вересня 2017 року, він отримав під розписку повістку про прибуття до обласного збірного пункту.

Там зазначалось, що він мав прибути 5 жовтня 2017 року у Франківськ на вул. Довженка для подальшого відбуття у складі команди № 10043 до військової частини Збройних Сил України.
В назначений день чоловік без поважних причин до призовного пункту не з`явився, чим ухилився від призову на строкову військову службу.

12 вересня 2019 року між прокурором Тисменицької місцевої прокуратури та обвинуваченим затверджена угода про визнання винуватості по кримінальному провадженню передбаченого ст. 335 КК України.

Чоловіка суд визнав винним у вчиненні злочину та призначив покарання у виді двох років обмеження волі.

На підставі ст..75 КК України, обвинуваченого від відбування призначеного судом покарання звільнити з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк тривалістю 1 рік, – йдеться у документах справи.

РЕКЛАМА:

Джерело.