Знак від Бога

В суботу, перед тим, як йти додому, один пастор подзвонив з церкви своїй дружині. Пастор довго чекав, але його дружина так і не підійшла до телефону.

Він поклав слухавку і через деякий час знову набрав домашній номер. Дружина відразу ж підійшла. Пастор, звичайно, запитав її, чому вона так довго не брала трубку, коли він дзвонив перший раз, але дружина відповіла, що ніякого дзвінка до цього не було.

Цей випадок був би забутий, якби в понеділок у церкві, в кабінеті пастора, не пролунав телефонний дзвінок.
Чоловік, який телефонував, нагадав про якийсь дзвінок в суботу ввечері з цього номера.
Пастор довго не міг збагнути, про що йде мова, поки чоловік не сказав: «Телефон дзвонив, дзвонив, а я не відповідав».
І тут пастор згадав про те, що трапилося в суботу. Він вибачився перед співрозмовником за те, що потурбував його, пояснивши, що хотів зателефонувати дружині, але, мабуть, набрав невірний номер.
Тоді чоловік сказав: «Дозвольте мені розповісти вам про те, що тоді сталося! Річ у тім, що в суботу ввечері я збирався покінчити з життям. І перед тим, як зробити це, я звернувся до Бога, сказавши, що якщо Він є, якщо Він чує мене, і якщо Він не хоче, щоб я це зробив, нехай дасть мені знак.
Якраз в цей момент у мене задзвонив телефон. Я підійшов до телефону і побачив на табло визначника номера напис «Господь Всемогутній…»(Almighty God). Я просто стояв і дивився, не сміючи підняти трубку».
P.S. Церква, в якій служив пастор, називалася «Обитель Господа Всемогутнього» (Almighty God Tabernacle)

 

РЕКЛАМА: