Був п’яний: Поліцейські розшукали водія авто, який збив мотоцикл на Надвірнянщині

В поліцію, 20 жовтня, близько 14:30 надійшла інформація про те, що в с. Лісна Тарновиця, що на Надвірнянщині біля місцевої АЗС, автомобіль “БМВ” збив мотоцикліста та втік з місця події.
Як встановили поліцейські, 23-річний мешканець району керуючи мотоциклом “Хонда” з яким знаходилась пасажирка, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем “BMW”, який здійснював маневр повороту перетнувши суцільну лінію дорожньої розмітки.

Після ДТП автомобіль втік з місця події.

Уже через декілька годин правоохоронці розшукали водія та автомобіль неподалік скоєння ДТП.

За кермом вказаного транспортного засобу перебував 20-річний мешканець Львівської області. Внаслідок аварії 16-річну пасажирку мотоцикла з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Надвірнянської ЦРЛ.

За результатами медичного освідчення на стан алкогольного сп’яніння водія БМВ-результат (0,5 проміле).

За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України. Проводиться розслідування.

Правоохоронці Прикарпаття вкотре застерігають та нагадують про категоричну заборону керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, адже наслідки можуть бути фатальними!

РЕКЛАМА:

Джерело.