Замість покемонів, росіянам запропонують “зловити” Івана Грозного

Департамент інформаційних технологій Москви запустить додаток “Дізнайся Москву. Фото”, яке буде працювати за принципом гри Pokémon Go. Про це повідомляє сайт московської мерії.

52847

Користувачам запропонують “наздогнати” 3D-двійників відомих історичних героїв і сфотографуватися. Серед них будуть Віктор Цой, Юрій Гагарін, Олександр Пушкін, Петро Чайковський, Іван Грозний і інші.

“Оновлений додаток буде працювати за тим же принципом, що і популярна зараз гра Pokémon Go. Персонаж прописується на місцевості за допомогою геомітки. Як тільки користувач опиняється в радіусі 50 метрів від потрібної координати, він отримує можливість побачити і зафіксувати віртуального персонажа за допомогою камери смартфона з встановленим додатком “, – йдеться в повідомленні.

Героїв можна буде крутити на 360 градусів, наближати і видаляти. Знайти їх можна буде за допомогою вбудованого в додатку компаса. Додаток з’явиться в Play Маркет і AppStore до кінця серпня.

Мобільна гра з елементами доповненої реальності Pokémon GO вийшла 6 липня. Користувачі знаходять і тренують покемонів для того, щоб потім битися з покемонами інших гравців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.