В елегантному блакитному костюмі: Олена і Володимир Зеленські прибули в Латвію (фото)

Зеленського урочисто зустріли в Латвії

У середу, 16 жовтня, Президент України Володимир Зеленський почав офіційний візит до Латвії.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

“Президент України Володимир Зеленський розпочав офіційний візит у Латвійську Республіку”, – йдеться в повідомленні.

Почалася церемонія з привітання і рукостискання президентів та їхніх дружин, після чого прозвучали гімни двох країн. Олена Зеленська, як завжди вигладала неперевершено. Костюм у теплих пастельних тонах додавав жіночності її образу.

Офіційний візит українського президента розпочався о 10:30 з в Президентському палаці – Ризькому замку. Лідери держав урочисто пройшли до почесного караулу і привітали членів делегацій.

 

Разом із Зеленським у Латвію прибули віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба, міністри закордонних справ україни Вадим Пристайко та юстиції Денис Малюська, помічник глави держави Андрій Єрмак.

Згідно програми візиту Володимир Зеленський зустрінеться і поспілкується з українською громадою Латвії, а також відвідає Ризьку середню українську школу і покладе квіти до пам’ятника Т. Г. Шевченка в центрі Риги.

Завершиться офіційний візит глави держави участь в урочистому відкритті меморіальної дошки до 100-річчя відкриття першої дипломатичної місії України, а саме Української Народної Республіки в Ризі.

На сайті президента Латвії йдеться, що під час зустрічі у Ризькому замку Левітс обговорить із Зеленським відносини двох країн, відносини Європейського Союзу та України, а також “Ініціативу трьох морів”.

РЕКЛАМА:

Джерело.