Була коханкою: Полякова приголомшила інтимним зізнанням, як вкрала чоловіка з сім’ї

Українська співачка Оля Полякова розповіла про те, як починався роман з її нинішнім чоловіком Вадимом.

Про те, як подолала кризу з коханим, і любовний трикутник, розповіла в рубриці “Кава з перцем” в програмі “Зірковий шлях” на каналі “Україна”.

Але спочатку зірка зізналася, що вдома буває рідко, а з дітьми багато часу проводить її чоловік, за яким вона заміжня 15 років.

“Вадим з дітьми займається, він у нас мама-тато. У нього пізно з’явилися діти, він дуже свідомий з ними, хороший батько, хоче бачити, як вони ростуть. Він дуже багато працював у своєму житті, сьогодні працює менше набагато. Ми помінялися місцями трохи, але, якби це було по-іншому, це було б неможливо, у мене вже б не було сім’ї. Тільки в такому вигляді це можливо”, – каже Полякова.

Співачка зізнається, що в її відносинах з коханим бували кризи, а на початку їхнього роману, вона була його коханкою.
“Я була коханкою свого чоловіка. Недовго, тому що він дуже рішучий, він не став мучити ні одну, ні іншу, він це коло перервав і все. Але я пережила цю історію, я знаю, що це таке, я розумію цю жінку, її горе, і трикутник – це неприємно, це трагічна ситуація, і я раджу в ньому не жити, його перервати в якусь сторону, або в ту або в іншу “, – поділилася співачка.

За її словами, відносини з чоловіком у неї змінилися в кращу сторону. Єдине, що залишилося незмінним – це його підтримка.

РЕКЛАМА:

Джерело.