У Франківську чоловік стріляв з пістолета, відганяючи ротвейлера

Інцидент стався вчора близько 15:30 на вулиці Шевченка, 12.

Чоловік з ротвейлером, який був у наморднику, зайшов в офіс приватної компанії на Шевченка, 12 (місце знають як колишнє кафе “Під лиликом”). Чоловік поводився неадекватно, погрожуючи працівникам і натравлюючи на них собаку. Ротвейлер вкусив одного з працівників, але крізь намордник серйозної травми не завдав.

Працівнику компанії довелося застосувати пістолет, аби видігнати собаку: він один раз вистрелив у землю. Очевидці конфлікту викликали патрульних.

У Франківську чоловік стріляв з пістолета, відганяючи ротвейлера. ОНОВЛЕНО 1

Патрульні спробували вгамувати собаку й господаря та заспокоїти людей. Вони змусили власника прив’язати собаку. Також на місце викликали швидку.

Дозвіл на зброю у працівника компанії є. Правоохоронці шукають в землі кулю та очікують приїзду слідчо-оперативної групи.

Як розповіли очевидці, господар собаки поводиться так не вперше, на нього та його собаку мешканці мікрорайону часто скаржаться поліцейським. Ймовірно, у чоловіка проблеми з психічним здоров’ям. Чоловік вперто відмовлялвся взяти собаку на повідок, заявляв, що він тут завжди гуляв, що він “спецназівець і всім тут покаже”.

У Франківську чоловік стріляв з пістолета, відганяючи ротвейлера. ОНОВЛЕНО 3

Відомо, що вночі 6 серпня 2018 року власник ротвейлера вигулював собаку без намордника по вулиці Бачинського. Агресивний собака покусав двох людей. Їх госпіталізували до лікарні на Матейка.

Працівники поліції склали на власника собаки протокол про адміністративне правопорушення.

12 вересня Івано-Франківський міський суд визнав чоловіка винним у порушенні правил вигулу собак та призначав штраф у розмірі 85 гривень з конфіскацією собаки.

Господар собаки у судове засідання не з’явився, але оскаржив постанову в Апеляційному суді, оскільки вважав, що в першій інстанції порушили його право на захист.

19 липня 2019 суддя Івано-Франківського апеляційного суду теж визнав чоловіка винним в адміністративному правопорушенні. Але закрив провадження у зв’язку із закінченням строків притягнення.

Читайте також  В Івано-Франківську абонплата на тепло і опалення зросте на третину

У Франківську чоловік стріляв з пістолета, відганяючи ротвейлера. ОНОВЛЕНО 5

У Франківську чоловік стріляв з пістолета, відганяючи ротвейлера. ОНОВЛЕНО 7

У Франківську чоловік стріляв з пістолета, відганяючи ротвейлера. ОНОВЛЕНО 11

У Франківську чоловік стріляв з пістолета, відганяючи ротвейлера. ОНОВЛЕНО 13

У Франківську чоловік стріляв з пістолета, відганяючи ротвейлера. ОНОВЛЕНО 15

У Франківську чоловік стріляв з пістолета, відганяючи ротвейлера. ОНОВЛЕНО 17

 

РЕКЛАМА:

Джерело.