Вважав своєю нареченою: німець порізав 30-річну українку

У Миколаєві затримали 51-річного громадянина Німеччини, який 5 разів вдарив ножем 30-річну місцеву мешканку. Він вважав жінку своєю нареченою.

 

 

Німець напав на жінку посеред вулиці. Вона намагалася втекти забігла до магазину. Та це чоловіка не зупинило. Він продовжив завдавати їй ножових ударів. Потім сів у таксі та поїхав геть, повідомляє ТСН.

Поліцейські швидко виявили авто. Але пасажир, що перебував у ньому, поводився спокійно й не підпадав під опис очевидців. Патрульні сумнівалися, доки не побачили на його руці поріз. Виявилося, перед нападом чоловік начепив перуку й накладну бороду. Маскування та закривавлений одяг дорогою він викинув через вікно машини, але копи знайшли його.

“Вже за 6 хвилин наряди патрульної поліції зупинили цей автомобіль на виїзді з Миколаєва. По дорозі він викинув з салону автомобіля перуку, та фейкову бороду, а також куртку, на якій залишились плями бурого кольору”, – зазначив речник Патрульної поліції Миколаєва Віктор Кірєєв.

Затриманий зізнався, що приїхав з Німеччини, аби вбити жінку, яку вважав нареченою. Каже, рік її утримував. А потім дізнався про її зраду. Потерпіла в реанімації.

“Пошкоджено печінку і діафрагму та гемодинаміка стабілізована. Будемо сподіватися, що все закінчиться добре”, – каже завідувач хірургічного відділення Миколаївської лікарні швидкої допомоги Володимир Куриляк.

За замах на вбивство чоловіку загрожує 15 років в’язниці.

РЕКЛАМА:

Джерело.