Про франківський проект Urban Space 100 написали в американському виданні Forbes

Найбільше, що вразило журналіста Forbes – Michal Gromek, під час свого візиту до ресторану у якості відвідувача, це концепція Urban Space 100. За його словами ресторан, 80% чистого прибутку якого направлено винятково на реалізацію громадських проектів є унікальним досвідом у цілому світі!

«Великі мурали, нові ігрові майданчики та інші соціально-важливі 104 проекти реалізовано завдяки ґрантовій програмі Urban Space 100. Також модель франшизи Urban Space 100, що базується на соціальному підприємництві, вже реалізувалась в Києві, зараз розвиває свою концепцію для міст та громад за кордоном”, – йдеться у виданні Forbes.

Радіємо за своє місто та тішимось тому, що про проект Urban Space 100 відомо широко за межами країни.

“Urban Space 100 на сторінках Forbes, це справді історія про правильних людей у правильних місцях. Міхал, журналіст Forbes, повертаючись з гір зайшов перекусити (пообідати чи поснідати) в Urban Space 100. Його зацікавив незвичний інтер’єр, а офіціантка розказала про концепцію ресторану. На зустрічі ми більше говорили про плани розвитку – соціальну франшизи, про першу франшизу в Києві – Urban Space 500 у Києві та плани на майбутнє. Нам є що показати світові, на локальному рівні ми створюємо нелокальні контексти, те що може бути репліковане в інших містах України та закордоном”, – координаторка Urban Space 100 Марта Гладка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.