Світу відкрилися жахливі відхилення Майкла Джексона: розповідь лікаря

Конрад Мюррей опублікував біографічну книгу про Майкла Джексчона, інформація  в якій просто шокувала світ. Лікар розповів всю правду про музиканта, яку встиг дізнатися за час перебування поруч.

konrad_myurrej_c85a7ad8

Мюррей відкрив світові жахливі сексуальні «уподобання» покійного співака, серед яких – пристрасть до малолітніх.

1407331614_7c2247vkv8q1xqopkhj6xghtbcga6l

Так, на сторінках книги, автор розповідає про закоханість Джексона у малолітню дочку свого друга Марка Лестера. Про свої почуття він розповів Марку, коли дівчинці було всього лише п’ять років, а коли їй виповнилося дванадцять, попросив у Лестера її руки і серця дівчинки! Зрозуміло, що після такого Марк був нажаханий такою інформацією  і перестав спілкуватися з колись дуже близьким другом.

Mark-Lester-and-his-two-daughters-Harriet-L-and-Olivia-with-Michael-Jackson

Наступним об’єктом жадання для співака стала Емма Уотсон, яка знімалась у той період  у легендарному «Гаррі Поттері». Актрисі тоді було 11 років. Мюррей у своїй книзі зізнався, що його пацієнт був сповнений рішучості одружитися на дівчині, але несподівана смерть у 2009 році перервала всі його плани…

1-435

Таких шокуючих розповідей у книзі набереться з добрий десяток! Чи замало лише одного скандалу щодо розбещення 10-річного хлопця Джеймса Сейфчака, якого поп-король возив із собою у всі тури, і який розповів згодом про всі домагання співака?!

a0f99788e68e282bb8dfffc31b8f990f_160

james-safechuck-michael-jackson-molested-me

mike-570x349

trjHB_9L9fM

Також Мюррей висунув припущення, що насправді могло вбити поп-короля і його висновки шокують не менше.

Він звинуватив у смерті музиканта нині покійну актрису Елізабет Тейлор, яка постійно передавала Джексону невідомі ліки з вмістом пропофолу, він передозування яким співак і помер.

Conrad-Murray

Сам лікар запевняє, що цей препарат ніколи не виписував музиканту, навпаки, намагався вилікувати його від такої залежності, яку нав’язала йому Тейлор.

Читайте також  Ірина Грабовська-Микитюк розповіла, як відрізнити грип, ГРВІ від коронавірусу

c9d31fa028b55f9ad86f761d4cbcc4b7

До речі, сама Елізабет покинула цей світ через два роки після смерті Джексона.

Залишається лише здогадуватися, хто правий і хто говорить правду. Звісно, коли всі можливі винні чи підозрювані на тому світі, їх обвинувачувати набагато легше. Час покаже!..

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.