Крики та бійки: на Прикарпатті сусіди звернулись на телебачення, щоб допомогти трьом дітям (ВІДЕО)

10 вересня вийшов черговий випуск програми «Стосується кожного». В ньому розглянули ситуацію із проблемою домашнього насилля в одній із прикарпатських сімей.

Результат пошуку зображень за запитом "Крики та бійки: на Прикарпатті сусіди звернулись на телебачення, щоб допомогти трьом дітя"

До телепередачі звернулася громада села Стопчатів Косівського району. Люди занепокоєні тим, що відбувається з трьома маленькими сусідськими дітьми.

Мало не щодня односельчани чують крики та плач дітей, і постійно бачать бійки на подвір’ї багатодітної матері. Сама ж жінка вважає, що їй просто дуже не щастить в особистому житті. Утім те, що співмешканці піднімали руку на неї вона не заперечує, проте каже, що дітей не б’ють. Прикарпатка вважає, що ці наклепи розводять батьки її покійного чоловіка, навмисно, аби відібрати у неї дітей і остаточно зруйнувати жінці життя.

Що насправді відбувається у багатодітній родині з’ясовували в студії «Стосується кожного». Зокрема, психолог зустрілася із дітьми, щоб дізнатися в якому емоційно-психічному стані ті перебувають. За її словами, вони дуже схвильовані й дуже бояться, щоб їх не забрали із сім’ї. Психолог попросила батьків думати про те, що вони роблять, щоб не завдавати шкоди дітям, адже їхній син навіть не знає, що означає слово “підтримка”.

Більше про цю історію дивіться у програмі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.