Конкуренції Apple і Samsung прийшов кінець

Аналітики дослідницької компанії Kantar оголосили про завершення епічного протистояння корпорацій Apple і Samsung. Але це сталося не через те, що одна з компаній отримала вирішальну перевагу над іншою, а через втручання в їх боротьбу інших виробників смартфонів.

7-6

У Kantar вважають, що тепер Apple і Samsung доводиться боротися за місце на ринку з китайськими вендорами. Два бренди практично монополізували ринки деяких країн (наприклад, США і Великобританії), однак в глобальному ситуація інша.

8
У Піднебесній, яка вважається найбільшим у світі ринком смартфонів, свого часу лідерство належало Samsung 34%, але тепер корейці задовольняються лише 9%. Xiaomi ненадовго опинилася на вершині, але потім відкотилася назад, а лідирує Huawei. З нею, в свою чергу, бореться Apple.

Аналітики відзначили, що на ринку з’являється все більше сильних гравців, здатних кинути виклик двом гігантам. Наприклад, та ж Huawei до 2021 року розраховує обійти Apple і Samsung, ставши найбільшим в світі виробником смартфонів. І для досягнення цієї мети компанія активно взялася за освоєння ринків США та Індії.

У Kantar вважають, що Apple і Samsung варто перестати конкурувати один з одним і направити свої сили на протистояння з Huawei і Google.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.