Убивство матері двох дітей: що відомо про підозрюваного

Підозрюваний у вбивстві 35-річної Олени Кулапової із Херсону, 20-річний Сергій Сушко – військовослужбовець – морський піхотинець-контрактник. І має військового батька.

За кілька днів до вбивства у Гідропарку він утік із військової частини, яка дислокується у Миколаєві. Там начебто вкрав 8 тис грн у побратимів. Про це кореспондентові Gazeta.ua стало відомо із власних джерел.

“Він приїхав на Херсонщину, бо родом із Скадовська. Гуляв у Олешках, грав у автомати, затятий ігроман. А потім наче пограбував і гральні автомати”, – розповіло джерело.

У Херсоні Сушко зустрівся з двома друзями. Вони каталися на авто, поки не зустріли Олену. Вона того вечора кілька разів виходила на вулицю, бо вдома був конфлікт. До авто чоловіків сіла сама. Це зафіксувала камера відеоспостереження. Компанія поїхала на Молодіжний пляж. Звідти – до Гідропарку. Із авто вийшла тільки Олена з новим знайомим.

Чому між ними виник конфлікт – поки невідомо. Експерти встановили, що жінку били. У неї зламані ребра та перенісся, обличчя в гематомах. Різали Олену розбитою пляшкою і ножем. Попередньо, жінка була зґвалтована, остаточного висновку експертизи поки немає.

Олена родом із села Станіслав Білозерського району. Там живуть її мати і брат. Кілька років тому у ДТП загинула старша сестра Олени. Її мати недавно перенесла інсульт, за нею доглядає син.

Поховали Олену у рідному селі 6 вересня. У неї залишилися 15-річний син, 3-річна донька і чоловік.

20-річного Сергія Сушка Херсонський міський суд арештував на 60 діб без права на заставу. Таке рішення ухвалив 6 вересня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.