“Сенсом життя була дитина”: Тіна Кароль відверто розповіла як пережила смерть чоловіка. Про наболіле

Тіна Кароль вперше за довгий час заговорила про смерть чоловіка.

“Сенсом життя була дитина”: Тіна Кароль відверто розповіла як пережила смерть чоловіка. Про наболіле

Українська співачки відверто зізналася, як впоралася з втратою.

Поп-діва українського шоу-бізнесу Тіна Кароль, яка нещодавно розповіла про приховані таланти сина Веніаміна, відверто зізналася, як пережила втрату чоловіка – продюсера Євгена Огіра.

Українська співачка Тіна Кароль в інтерв’ю Дарині Шаповаловій відверто зізналася, що з 2013-го року, коли вона пережила втрату чоловіка, для неї настав переломний момент. І тільки тоді знайшла порятунок у молитві. Відтоді, за словами Тіни, вона звертається до Господа щодня, це допомагає їй наповниться енергією і опанувати себе.
“У 2013-му році у мене стався переломний момент… Це (молитва) допомогло мені не падати духом і зрозуміти, що є сенс життя, як мінімум це моя дорога дитина. Але, все одно, ситуація моя була дуже складною – це, так чи інакше, психологічний дисбаланс”, – відверто розповідає Тіна Кароль.

Незважаючи на тяжку втрату, Тіна зізналася, що зараз відчуває себе щасливою людиною.

“Я займаюся улюбленою справою. Я не хворію, я знаю, що я все роблю чесно, нікого не зрадивши, не зрадивши свої принципи. Цим пишаюся і щаслива.

Нагадаємо, Тіна Кароль заспівала гімн України на даху в центрі Києваа. Співачка виконала гімн під час урочистого святкування Дня Незалежності.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.