Замість квітів: у франківській 7-й школі на Перший дзвоник принесли допомогу для хворих дітей

Цього року у Франківську в перший клас пішло на дві тисячі більше дітей, ніж торік. Школа №7 прийняла пів сотні нових учнів.

Результат пошуку зображень за запитом "Замість квітів: у франківській 7-й школі на Перший дзвоник принесли допомогу для хворих дітей"

Чверть сотні дітей нині взяла під опіку вчителька початкової школи Наталя Луцик. За 15 років педагогічної праці виховала не один випуск школярів. Проте, зізнається, із кожним класом набуває нового досвіду.

Вишиванки, пишні бантики. Проте на цьому святі майже немає квітів. Звичне «заквітчання» лінійки шкільний колектив замінив благодійною акцією, інформують у сюжеті ТРК “Вежа”.

У трьох франківських школах відгукнулися на флешмоб – благодійний проєкт “На шапку”, який опікується онкохворими дітьми, запропонував замінити квіти на першовересневій лінійці допомогою відділенню онкогематології Обласної дитячої лікарні.

Пізніше стало відомо, що долучилося до благодійного флешмобу у Франківську більше шкіл. Координаторка ініціативи Людмила Лінник повідомила, що благодійну допомогу для дітей зібрали на святі з нагоди Дня знань також у школі №12.

А батько учня Олександр Бубен в коментарях додав, що флешмоб підтримала і школа № 26: “26 збирала”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.