Малолітня українка, яка народила немовля і викинула через вікно, знову вагітна

Звістка, яка в 2017 році сколихнула усю Україну, – 30 січня на Вінниччині 15-річна школярка народила хлопчика і викинула його з п’ятого поверху. Немовля загинуло.

Нині уже 4 місяці як Тетяна, яка позбулася свого первістка, знову вагітна. Її після трьох років стосунків, фактично напередодні весілля, покинув хлопець. Через це вона втратила будь-яке бажання жити.

– Купив обручку, запропонував заміж, сказав, щоб вибирала собі сукню. А зараз, коли я вагітна, він утік, а мене викинув, мов непотріб, – каже Тетяна.

Зґвалтував майбутню матір своєї дитини, коли їй було 14 років?

Більше того, нещодавно Тетяна шокувала свою матір Олену зізнанням, що Влад її зґвалтував ще у 14-річному віці. Тепер Олена понад усе хоче, аби він поніс заслужене покарання за свій вчинок. Тим часом у 20-річного хлопця вже є нова наречена.

Бабуся Тетяни – Таїсія, розповідає: Влад і Таня вчилися в одній школі. Дівчина була трішки гладкою, з неї часто насміхалися однолітки. А Влад, який старший за неї на 2 роки, її захищав. Так у них зав’язалися стосунки. Тетяна провела його в армію. Він обіцяв, що тільки прийде у відпустку, одразу одружиться з нею. Уже навіть придбали обручки. Переконував, що вони розпишуться і вона далі буде його чекати, поки він буде дослужувати. Влада комісували у лютому цього року, він повернувся, але зовсім до іншої дівчини. А її онука лишилася сама і – вагітна. Бабуся додає, що зараз дівчина зізналася, що Влад зґвалтував її, попри те, що вона просила і плакала, аби він її не чіпав. Але той не послухав. Чому ж вона стільки років мовчала про це? Олена – матір Тетяни – відповідає: її донька і далі приховувала б це, якби він її не лишив.

Читайте також  Чемпіонка Оксана Баюл відмовилася від українського громадянства

Коли дівчина взнала про вагітність, то написала батьку дитини смс і вислала фото з відповідною довідкою УЗД. Хлопець відповів, що цю довідку вона просто купила. А потім сказав робити аборт і змінив номер телефону. Опісля до Тані зателефонував дід Влада і сказав, аби дівчина повернула обручки…

Коли малолітня народжувала, в сусідній кімнаті спала її матір…

Щодо фатальних перших пологів доньки Олена запевняє: вона не знала, що її донька вагітна. Але як дівчина 9 місяців могла приховувати це від батьків? Звістка про те, що Тетяна народила дитину і позбулася її, стала для неї шоком. Тим більше, коли донька народжувала, вона, Олена, була вдома – спала у сусідній кімнаті, адже це була ніч. Каже: її донька не кричала. Коли вночі матір прокинулася, то помітила світло у ванній кімнаті, а коли зайшла туди – побачила, що донька стікає кров’ю. Вона негайно викликала «швидку», і вже в медзакладі лікар просто таки вбив її запитанням: «А де дитина?» Уже в лікарні породілля в усьому зізналася. Її батько одразу побіг додому і знайшов біля будинку мертве маля та приніс його в лікарню. Це був хлопчик, він народився живим, вагою 2950 кілограмів, а помер внаслідок отриманих травм – так констатували лікарі. Був вирок, дівчину притягнули до кримінальної відповідальності. Але її амністували. Бабуся Тетяни запевняє: дівчина дуже шкодує про скоєне, постійно ходить на цвинтар і плаче. З нею довгий час працювали психологи. Сама ж малолітня породілля свій вчинок пояснює тим, що боялася свою матір, тому запланувала вбити дитину, а потім і себе. І якби Олена тоді не прокинулася, то донька втілила б задумане у життя до кінця.

Читайте також  Матір втратила свідомість від побаченого… На Прикарпатті поховaли військового, a він через тиждень приїхав додому і шокував рідних… Відео

Як виявилося, тоді Влад знав, що його дівчина чекає дитину, але мовчав. Пояснює: він був не готовий бути батьком, але навіть не уявляв, що Тетяна вб’є малюка, мовляв, вони хотіли просто лишити новонароджене у пологовому. Закиди щодо зґвалтування відкидає, каже, що все було по згоді. Щодо нинішньої вагітності він просто-таки шокує сказаним, мовляв, хотів цю дитину і свідомо зробив, щоб Таня завагітніла. Але тепер він не кохає Тетяни і винить в усьому її батьків, нібито, саме їхні звинувачення на його адресу та його рідних послужили тому, що його почуття зникли…

Нині ж бабуся Тетяни таки написала заяву в поліцію щодо зґвалтування її онуки. Справу розслідують. Якщо вину Влада доведуть, йому загрожують до 15 років позбавлення волі.

А Таня зараз з нетерпінням чекає народження своєї дитини та понад усе вірить, що, попри все, зможе стати гідною матір’ю…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.