Ані Лорак вперше вийшла у світ з новим хлопцем (відео)

Шанувальники розкритикували поведінку і зовнішній вигляд молодого продюсера, а також вибір співачки.

Відома українська співачка Ані Лорак, яка продовжує кар’єру в Росії, вперше з’явилася на людях зі своїм новим коханим. Відповідний ролик з’явився в фан-акаунті співачки в Instagram.

Лорак разом з її новим хлопцем – російським продюсером та екс-чоловіком співачки TAYANNA Єгором Глєбовим – з’явилася на Новій хвилі.

Співачка одягла розкішну чорну сукню з відвертим декольте і чорні оксамитові рукавички. Її на 14 років молодший обранець з’явився в чорних штанах, футболці і сорочці з дивними зображеннями. Чорна кепка чоловіка весь час закривала його очі.

https://www.instagram.com/p/B1mY2ZLhLj0/?utm_source=ig_embed

Шанувальники Лорак жорстко розкритикували коханого співачки за таку поведінку. Вони написали, що чоловік “немов соромиться або боїться чогось” і додали, що “якщо ти любиш жінку, так веди себе належно”.

Також користувачі настійно порекомендували самій Кароліні звернути увагу на те, що новий бойфренд їй не пара і “не витрачати на нього час. Багато відзначили, що колишній чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу виглядав поруч зі співачкою значно краще і презентабельніше.

Раніше повідомлялося, що екс-чоловік Ані Лорак показав пікантне фото з новою коханою. Також писалося про те, що Ані Лорак вийшла на червону доріжку в прозорій сукні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.