Сімейні мільйони і успішні зяті: У Мережі з’явилася неочікувана правда про винуватицю страшної ДТП, тещу Притули

Винуватицею страшної аварії на Дніпровській набережній в Києві, через яку постраждала дитина, стала Лілія Сопельник, теща двох відомих особистостей – шоумена Сергія Притули і політика Віталія Хомутинника.

Сама Лілія Сопельник – бізнесвумен, родом з Донецька. Вона володіє компаніями, які займаються будівельним бізнесом, здачею в оренду нерухомості та оптовою торгівлею.

59-річна Лілія Сопельник родом з Донецька. Разом зі своїм чоловіком Віктором Сопельника і дочками Світланою і Катериною вони займаються бізнесом. Сфера діяльності їхніх компаній – будівництво, нерухомість, торгівля.

Лілії належить компанія “Візит”, зареєстрована в Донецьку. Також співзасновниця цієї компанії є і її дочки – Катерина Сопельник, дружина Сергія Притули, і Світлана Хомутинник, дружина депутата Хомутинника. Фірма займається орендою і управлінням нерухомістю.

Разом зі своїм чоловіком Віктором Сопельником, Лілія володіє компанією ЮТІБІ ГРУП. Фірма займається оптовою торгівлею деревом, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

Також Лілія Юріївна та її чоловік є серед засновників будівельної компанії “Торг-Альянс”. Ця компанія займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Молодша дочка Лілії Сопельник, Катерина, одружена з шоуменом Сергієм Притулою, вона – фінансовий директор “Вар’яти шоу” за участю чоловіка. Раніше ж працювала на “Новому каналі”, де і познайомилася з Притулою. У них є маленька дочка.

А ось старша дочка Лілії Сопельник, Світлана, стала дружиною мільйонера і депутата Хомутинника. Судячи з його декларації, дружина заробляє мільйони, а також є власницею величезної квартири і будинку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.