Під Коломиєю сталася ДТП за участі тягача — травмовано трьох людей. ФОТО

На Коломийщині в результаті зіткнення трьох автомобілів травмовано троє осіб/ Потерпілих з тілесними ушкодженнями шпиталізовано до лікарні.

У Коломийський відділ поліції 21 серпня надійшло повідомлення про те, що близько 13.50 у селі Корнич сталося ДТП з потерпілими.

Поліцейські попередньо встановили, що на дорозі національного значення Н-10 зіткнулися автомобілі «Фольксваген Транспортер» під керуванням 22-річного жителя Снятинського району, «LDV», яким їхав 30-річний мешканець села Корнич, та вантажівка DAF, якою кермував 30-річний житель Чернівецької області, інформують “Вікна” з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали водій і пасажирка «Фольксвагена» та водій «LDV».

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За інформацією управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, на автодорозі Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці” в селі Корнич Коломийського району водій вантажно-сідлового тягача DAF TE 95 XF з бортовим напівпричепом KOGEL, рухаючись в напрямку Коломиї, не обрав безпечної швидкості для руху, не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечної відстані між транспортними засобами. У результаті — допустив зіткнення із малотоннажним фургоном DAF 400, під керуванням мешканця села Корнич, який рухався в попутному напрямку та мав намір здійснити поворот ліворуч.

У результаті даного зіткнення автомобіль DAF 400, виїхав на зустрічну смугу для руху, де в свою чергу допустив зіткнення із автомобілем “Фольксваген Транспортер” під керуванням жителя села Підвисоке Снятинського району.

Водій автомобіля DAF 400 отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому 2-3 хребців. У водія “Фольксвагена” медики діагностували закритий перелом обох кісток лівого передпліччя, а 17-річний пасажир отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому пальця лівої руки. Тож, у результаті зіткнень травмовано трьох осіб.

Читайте також  Місяць перебувала у комі: померла 6-річна дівчинка, яку збило авто

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.