Американська мрія: як родина з Івано-Франківська борщ, оселедець і сало за океаном продають (відео)

Українська родина з Івано-Франківська влаштувалась в американський магазин різноробочими, а через пару років – викупили бізнес.

Результат пошуку зображень за запитом "Українська родина з Івано-Франківська влаштувалась в американський магазин різноробочими, а через пару років - викупили бізнес."

Вони 15 років крокували до своєї мрії. Тепер подружжя українізує «Російську крамницю» у передмісті американської столиці – Меріленді.

Влаштувавшись у магазин Тетяна Савчук знала, що згодом зможе купити цей бізнес. Згодом до роботи у магазині приєднався її чоловік, який працював ковалем.

Зараз франківці варять смачний борщ у великій кількості щодня. І звісно ж насмажують млинців з м’ясом. Не встигають винести на прилавок, як їх вже розкупляють.

“Гречку, закрутки, огірочки, помідори, оселедець, ковбаски наші купляють тому, що дійсно смачні”, – розповідає власниця Тетяна Савчук.

А ще додають, що “присадили” американців на сало. Наразі франківці ведуть свій бізнес другий рік. Кажуть, що є попит і думають про розширення.

“З тих пір, як ми стали власниками, ця чутка швидко розійшлась – власники зараз українці”, – додала вона.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.