“Предательство”: У РФ назвали причину авіакатастрофи в Єгипті

Останки російського авіалайнера в Єгипті. Фото: molbuk.ua

 Слідчі перевіряють інформацію про те, що до борту Airbus A321 перед злетом з невідомих причин були допущені сторонні особи. Останки російського авіалайнера в Єгипті

Російська влада не виключає, що катастрофа літака А-321 на Синайському півострові стала наслідком “зради єгипетських спецслужб”. Про це повідомляє Коммерсант з посиланням на джерела в державних структурах, зазначають Патріоти України.

Видання зазначає, що поки російська сторона не виявила формальних підстав для перекваліфікації кримінальної справи про катастрофу лайнера за ст. 205 КК РФ (“Терористичний акт”). Результати перевірки взятих з фрагментів літака змивів і слідів на наявність залишків вибухових речовин будуть готові не раніше, ніж через тиждень.

Однак, на думку високопоставлених чиновників в російських держструктурах, катастрофа літака стала наслідком зради всередині єгипетських спецслужб. “Що б там не сталося, це їх великий провал”, – заявив співрозмовник видання. Зокрема, за даними джерела, слідчі перевіряють інформацію про те, що до борту Airbus A-321 перед злетом літака з невідомих причин були допущені сторонні особи. Нагадаємо, єгипетські слідчі майже впевнені, що причиною катастрофи А-321 стала бомба.
Джерело: patrioty.org.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: