5 жіночих імен, власниці яких найрозпусніші в ліжку (відео)

 

Навіть ті, хто скептично ставиться до езотерики і віддає перевагу більш раціональному і матеріальному погляду на речі, не можуть не погодитися: ім’я – це не порожній звук. Є люди, яким підходять певні імена, а є імена, які визначають характер. Жіночі імена часто надають найнесподіваніший вплив на своїх власниць. Ось 5 імен, внутрішня сила яких особливо виділяється серед інших. 

 

1. Вікторія

Вона ж переможниця. В житті, в любові і в роботі. Незважаючи на те, що у неї є свої слабкості, Віка володіє колосальною силою і потенціалом. Вікторії нерідко змагаються з чоловіками і перемагають. Правда, прагнення завжди здобувати перемогу може зіграти в особистому житті злий жарт. Саме Вікторії рідше за інших знаходять чоловіків на все життя, оскільки лише сильний чоловік може ужитися з нею під одним дахом. Звичайно, в будь-якому правилі бувають виключення, але вони тільки підтверджують правило. Дуже цінним в Вікторії є інше: в складні моменти вони не тільки не залишать чоловіка, але і встануть з ним пліч-о-пліч, навіть якщо потрібно буде протистояти цілому світу.

 

 

dfcvhg

2. Наталія

Енергія у Наталі стабільна. Вони незламні, тому зламати таких жінок дуже важко. Сильні і слабкі сторони імені Наталя настільки збалансовані на відміну від інших жіночих імен, що можна сказати, що ці жінки – сама гармонія. Результати, яких домагається жінка з ім’ям Наталя, нехай не з ряду геть що виходять, але стабільно гідні. Загадковість і особлива жіноча аура, які оточують це ім’я, притягують сильну стать як магніт. Може бути, саме цим можна пояснити таке захоплення іноземців дівчатами на ім’я Наталя? До того ж перекладається це ім’я як “рідна”.

3. Олена

Олена перекладається як “ясна”, “світла”. Недарма в російських казках так багато Олен – Олена Прекрасна, Олена Премудра. Але ж була ще Олена Троянська, через яку вибухнула ціла війна. При величезній кількості достоїнств ці жінки мають всього лише один недолік – слабку уяву. В іншому ж Олени – відмінно ладнають з логікою і дуже швидко вбирають нові знання. З них виходять хороші, мудрі начальники. А які вони дружини і мами! Олени притягують до себе своїм сонячним характером чоловіків, друзів. Кохання Олени, як правило, довге і щасливе.

Читайте також  Радикальна туса в Сен-Тропе: “По дві дівчини на кожного”: Нові подробиці розпусного відпочинку радикалів

4. Тетяна

Таня – це прекрасна жінка, життєва стихія якої – будинок і сім’я. Навколо неї витає особлива енергія затишку, тепла і доброти, яка так подобається знаходяться в її суспільстві людям. Тому будинок Тетян часто повний гостей, та й в особистому житті все зазвичай ладиться. Саме ім’я означає “упорядниця”. Діти у них, як правило, оточені здоровою материнською турботою і теплом, тому вони ростуть добрими і щасливими. Іноді з нею може бути нудно, але цей маленький недолік просто меркне на тлі переваг.

5. Ірина

Зараз не так часто зустрінеш юних дівчаток і дівчат з ім’ям Ірина, хоча на заході Радянського Союзу воно користувалося величезною популярністю. Його носії мають неймовірно сильну енергію. Життя Ірин наповнено по вінця цікавими людьми і подіями. Вони благополучні, щасливі і дуже красиві, причому не тільки зовні, але і внутрішньо. Завдяки поєднанню “розум + привабливість”, вони стають справжніми акулами бізнесу і з завидною легкістю ведуть справи. Для чоловіків – це гідні суперниці, але в той же час дуже привабливі жінки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.