Чоловік просто попросив дружину замалювати царапину на бампері. Коли вранці він поглянув на машину, у нього щелепа відвисла

Коли у чоловіка і дружини є хобі, які доповнюють один одного, то обов’язково вийде шедевр. Союз чоловіка-автолюбителя і дружини-художниці зі Сполучених Штатів – як раз той випадок.

У колишнього військoвого був улюблений автомобіль, Nissan Skyline GTR. Чоловік багато часу проводив в гаражі, чаклуючи під капотом машини. Все йому подобалося в своєму «залізному коні», крім подряпин на бампері. Одного разу він попросив свою дружину допомогти йому зафарбувати ці вади. Та погодилася.

Спочатку вона зробила кілька швидких начерків чорним маркером. Художницю захопив цей процес. Вона сказала, що вночі попрацює в гаражі над малюнком. Чоловік виявився сміливим людиною і залишив наодинці дружину і автомобіль.

А то, що він побачив на ранок, дуже сильно вразило його. Причому в хорошому сенсі цього слова. Жінка розмалювала весь кузов Nissan. Вона завдала такі прекрасні орнаменти і елегантні малюнки, що у чоловіка відвисла щелепа. Йому і раніше не дуже-то подобався сріблястий колір кузова, тому він зрадів перетворення машини.

Чоловік вирішив і далі не зупиняти творчий ентузіазм талановитої художниці і дав волю її уяві. Після майже ста годин тюнінгу автомобіль просто не впізнати.

Nissan повністю був розмальований різноманітними візерунками, які надали автомобілю яскраву індивідуальність. І викрасти таку машину тепер буде дуже складно. Надто вже вона помітна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.