“Чекає дитину від молодого коханця?”: Ані Лорак показала на фото зміни у фігурі. Тепер все зрозуміло

Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Росії, спантеличила шанувальників новим знімком. Вже не вперше співачці приписують вагітність.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм виконавиця опублікувала у сторіз нове фото, після якого шанувальники вирішили, що Лорак перебуває в «цікавому положенні».

На новому фото Ані Лорак позує в незвичному одязі. Зірка приміряла на себе образ, який буквально візуально збільшує її форми. На співачці надіта чорна вільна сорочка, темно-червоні штани і масивні чорні кросівки.

Але шанувальників зачепив не новий стиль виконавиці, а округлий животик Кароліни. Фото ще більше підігріло інтерес підписників, і практично переконало їх у тому, що підозри щодо вагітності Ані Лорак дійсно правдиві.

У мережі вже давно гуляють чутки про другу вагітність української співачки, але сама Ані їх ніяк не коментує. При цьому співачка вже не приховує свої відносини з 26-річним саунд-продюсером Black Star Inc Єгором Глібом, а на всіх останніх знімках прикриває животик.

Подивимося, чи будуть чутки правдою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.