Під час весільної подорожі: на очах у коханого загинула відома акторка. Їй було лише 24

Під час весільної подорожі: на очах у коханого загинула відома акторка. Їй було лише 24

Під час весільної подорожі: на очах у коханого загинула відома російська акторка. Їй було лише 24

Життя 24-річної актриси Вероніки Никонової трагічно обірвалося під час весільної подорожі з коханим. Героїня фільму “Брестська фортеця” потонула на Алясці, переходячи річку Текланіка.

У США під час весільної подорожі трагічно загинула 24-річна актриса Вероніка Ніконова. Нещодавно вона вийшла заміж. Наречені вирішили провести медовий місяць на Алясці. Туди і вирушили у весільну подорож. Переправляючись через річку Текланіка, Вероніка потонула. Подробиці поки не відомі.

Никонова знялася лише в одному фільмі – військовій драмі Олександра Котта «Брестська фортеця». Вона зіграла Аньку, дочку лейтенанта Кіжеватова, яку розстріляли фашисти. Вероніці було під час зйомок 13 років.


Критики і глядачі відзначили переконливу гру юної актриси. Никонова народилася в Мінську 19 грудня 1994 року. Закінчила театральну школу, захопилася режисурою. Її цікавило документальне кіно.

Кілька років тому виїхала в США, продовжувати навчання. Там вийшла заміж …

Мати Вероніки Ольга Ніконова повідомила журналістам, що в США Ніку кремують. Вона хотіла було встигнути прилетіти до Америки, щоб попрощатися з донькою до того, до того як це буде зроблено.

Варто зазначити, що в лютому 2018 року пішов з життя інший актор, який брав участь в картині “Брестська фортеця”. Тоді в Мінську у віці 83 років пішов з життя народний артист Білорусі Геннадій Гарбук. За свою тривалу кар’єру актор знявся більш ніж в 70 фільмах і серіалах.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.