На Прикарпатті п’яний водій скоїв ДТП і втік (ФОТО)

Поліціянти розшукали нетверезого водія, який вчинив ДТП та втік з місця події.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася вночі на 27 липня, близько 03:46 на Снятинщині. На лінію “102” надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н-10 сполученням “Стрий-Мамалига” трапилася аварія.


На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції які встановили, що в ДТП є травмовані, а водій-винуватець втік, залишивши свій автомобіль.

Про це “Галка” інформує з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Для охорони місця події до приїзду слідчо-оперативної групи було викликано додатковий екіпаж патрульної поліції. В цей час працівники групи реагування патрульної поліції розпочали пошуки винуватця аварії.

Слідчо-оперативна група встановила, що невідомий водій, керуючи автомобілем “Ford Mondeo” не обрав безпечної швидкості руху, проявив неуважність, внаслідок чого допустив зіткнення із задньою частиною автомобіля марки “Mersedes-Benz Sprinter”, під керуванням 20-річного мешканця Чернівецької область. Після чого з місця події втік.

Внаслідок аварії водія “Мерседеса” з отриманими травмами доставили до лікарні. Пізніше до медзакладу звернулася й пасажирка цього автомобіля.

У результаті проведених пошукових заходів правоохоронці встановила особу водія-втікача, причетного до ДТП та розшукала його. Ним виявився 26-річний мешканець Снятинського району.

Керманича перевірили на стан алкогольного сп’яніння — “Драгер” показав 1,25 проміле.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують всі обставини події.

“Вкотре наголошуємо усім керманичам, неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху та в жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, адже наслідки можуть бути і трагічними”, – звертаються до прикарпатців правоохоронці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.