Роботу франківської фотографині опублікували в італійському VOGUE

У наше життя стрімко увірвався жанр зйомки, який може позмагатися з портретами справжніх професіоналів – фотозйомка в стилі Fashion. Такі зйомки характеризуються неприродним позуванням, а модель, як правило, має мати струнке тіло, оголені плечі, глибокий погляд.

Fashion зйомка стає все більш затребуваною на ринку фотопослуг. Її завдання – донести до глядача елегантність тієї чи іншої торгової марки, її стиль. Світлини фотографині з Івано-Франківська Чілли Палош потрапили у найвпливовіше модне видання у світі, яке ще називають «біблією моди». Як Fashion фото франківки потрапили у VOGUE, дізнавалась команда OGOGO!

 

На сайті Vogue Italia є розділ PhotoVogue, куди завантажують свої роботи фотографи з усього світу. Фоторедактори журналу переглядають ці знімки, і якщо вони близькі їм по духу, то фото залишаються на сайті. Чілла Палош каже, що визнання і публікації на PhotoVogue дають шанс фотографам потрапити в поле зору кураторів міжнародних виставок, а також Нью-Йоркської агенції Art+Commerce, однієї з найвідоміших у світі.

“Вперше я зацікавилася ідеєю подачі фотографій на цей ресурс після фотосесії в Музеї Мистецтв. (Більше про цю фотосесіюю читайте тут). Хотілося якмога більше уваги привернути до цієї зйомки, настільки сильне враження вона на нас справила. Але італійцям таке було нецікаво”, – каже фотографиня.

“У них інакший смак до фото. Вони цінують природню красу, звичайні обставини, життя, яким воно насправді є. Для мене це був виклик, створити щось такого роду, так як я навпаки — дуже люблю «вилизувати» фото. Для мене в кадрі все має бути ідеально, а для італійців — ні”, – зізнається Чілла.

Фото, яке потрапило на сайт журналу, ми робили для бренду прикрас — LICHI. Ідея була передати, що LICHI — це насолода. Собою, стилем, життям. Мені здається, що любити себе, бути в гармонії ї насолоджуватися собою дуже важливо ,і це те, чому я теж вчуся. LICHI в цьому хороший помічник, а публікація на сайті Photovogue тільки додала впевненості і визначила напрямок, у якому я маю рухатися”, – каже фотографиня.

Читайте також  Біля Івано-Франківська вперше розквітає тюльпанове поле

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.