В Івано-Франківську жінка порвала бюлетені, тому що Зеленського не було в списках

На виборчій дільниці в Івано-Франківську жінка демонстративно порвала два бюлетені і кинула їх в урну для голосування через відсутність у них прізвища президента, повідомляє Опора.

Жінка вирішила порвати бюлетені після того, як працівники комісії завадили їй винести їх з дільниці.

За словами голови цієї ДВК Марії Духняк, вона разом із заступником комісії помітила, як жінка винесла бюлетені, після чого її попросили повернутися та проголосувати.

Жінка пояснила, що їй нема за кого голосувати і вона не хоче цього робити.

«Почувши, що члени комісії хочуть викликати поліцію, жінка повернулася, порвала бюлетені на дрібні шматочки і кинула в ящик для голосування. А потім стала тікати. Її наздогнала працівниця поліції», — сказано в повідомленні.

Пояснюючи свої дії, порушниця порядку сказала, що хотіла проголосувати за президента Володимира Зеленського, але не знайшла його у списку.

«Кинула порваний (бюлетень — ред) в урну. Думаю, чому хтось повинен за мене голосувати? Мені говорили, що йде голосування. Я думала за Зеленського. Читаю — нема. Я ще толком не бачу. Питаю, що робити? Мовчать. Порвала», — сказала вона.

За словами начальника відділу Нацполіції в Івано-Франківську Івана Кавинського, жінку направлять до медичного закладу, оскільки від неї йшов запах алкоголю, а потім до відділу поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.