Дівчина-волонтер врятувала потопаючого хлопчика

Минулого та цього року діти з України, в рамках міжнародного соціального проекту «Діти за мир у всьому світі», мають можливість поїхати на оздоровлення та відпочинок в Угорщину.

39

В п’ятницю до Івано-Франківська приїхала чергова група дітей з м. Києва та м. Полтави, щоб вирушити пізніше на відпочинок до озера Веленце (Угорщина). Дівчина-волонтер, яка привезла дітей, залишилась в обласному центрі чекати іншу групу, яка поверталась із відпочинку для того щоб забрати їх в м. Київ.

Дівчину звати Оксана Попова. Уродженка Донецька, на даний момент вимушено переміщена і проживає в м. Ірпінь. Оксана, маючи вільний час пішла на річку позасмагати. Читаючи книжку і у якийсь момент піднявши голову дівчина помітила, як течія річки несе тіло дитини. Не думаючи вона стрибнула у воду і піймала дитину, сама зачепившись за гілки, а через пару хвилин підбігли два чоловіки і вже разом витягнули її на берег.

Врятованому хлопчику швидко надали першу допомогу. Дитя було врятовано.

Це не перший випадок, коли дівчата рятує життя. В минулому році Оксана також врятувала діток від потрапляння під колеса автомобіля, проте сама отримала перелом руки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.