«Ну давай, спали»: Справа спаленої заживо Анастасії Ковальової приголомшила поворотом. «Сама у всьому винна»

У мережі поліція Запоріжжя розмістила прохання про допомогу в пошуку очевидців підпалу Анастасії Ковальової, а люди пишуть, що вона сама винна.

«Ну давай, спали»: Справа спаленої заживо Анастасії Ковальової приголомшила поворотом. «Сама у всьому винна»

«Ну давай, спали»: Справа спаленої заживо Анастасії Ковальової приголомшила поворотом. «Сама у всьому винна»

У Запоріжжі адвокати заарештованого Віталія Чайковського, який облив бензином і підпалив свою кохану, 22-річну Анастасію Ковальову, намагаються перекваліфікувати статтю, щоб він пішов від покарання.

У співтоваристві “Це Запоріжжя” в Instagram закликали відгукнутися будь-яких свідків інциденту.

«Важливий пост! Поліція розшукує будь-яких свідків трагедії, яка трапилася з Настею Ковальової. Зараз адвокати підозрюваного хочуть спробувати перекваліфікувати статтю, і це може допомогти піти йому від відповідальності. Для того щоб покидьок поніс покарання, потрібно зібрати всю інформацію. Якщо ви в день трагедії 2 липня щось бачили або чули, прохання повідомити в Хортицьке відділення поліції », – написали вони.

Також поліція попросила не бути байдужими і відгукнутися на прохання, адже інакше, все вбивці будуть думати, що злочини будуть сходити їм з рук.
У коментарях до посту почалося бурхливе обговорення події.

«Він не хотів підпалювати! Облив – так! Налякав – так! Але сам підпал стався випадково!!!…. І це сумно для всіх….. =», – встав один хлопець на захист заарештованого.

«Давай і ми тебе випадково бензином обіллємо?», – відповіли йому.

«Цікаво як адвокат аргументує. Проходив повз випадково, хлюпнув бензин, а вона себе підпалила???? тут ніщо не може виправдати цього дебіла. Так не може бути », – відзначили інші.

«Яка ж він мразота», – додали там же.

«Дівчина сама винна, зі слів її знайомих вона під час сварки кричала типу” що ти мені зробиш і ну давай вдар мене “, хіба нормальна дівчина так провокувала б? Тим більше на п’яну голову в пориві злості люди і не таке роблять, для нашого жорстокого часу це цілком нормально », – виправдовують в соцмережі злочинця.

Читайте також  “Життя Лесі зупинилось на межі зі смертю”: у автотрощі ледь вижила молода дівчина, потрібна допомога

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.