Тренер “Голосу країни” пішов від дружини (ФОТО)

Тренер “Голосу країни”  пожив з дружиною два роки, сина народив – і раптом зрозумів, що не готовий до сімейного життя! А отже, його дружина буде з ним тільки страждати. І тому потрібно відразу ж позбавити її від цих страждань і своєчасно покинути сім’ю

706169

Благородний Стас П’єха так і зробив: зібрав речі й пішов «зосереджуватися на творчості», щоб «надалі, коли він остаточно дозріє для створення сім’ї, зробити все по розуму».

«У мене завжди були відносини, але вони мене зупиняли в зростанні – і в творчому, і в духовному, – пояснив П’єха. – Я зрозумів, що мені треба ще дозріти трохи, щоб по-справжньому бути готовим до відносин. А поки у мене такої готовності немає, і я розумію, що лише ображаю дружину тим, що весь час прошу: «Будь ласка, посидь в кімнаті, мені треба попрацювати» або «Давай поживемо окремо трішки, бо мені треба зробити нову програму». Тут немає чиєїсь провини».

Але з сином Петром, якого народила йому пітерська модель Наталя Горчакова, П’єха бачиться досить часто, відвідуючи його в Санкт-Петербурзі.

139146

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.