“Хоче – заради Бога”: Кличко натякнув, що Кошовий мітить у мери Києва

Друг і соратник президента України Володимира Зеленського за “95 кварталом” Євген Кошовий може мати амбіції стати новим мером Києва.

Про це натякнув чинний міський голова столиці Віталій Кличко в інтерв’ю theBabel. Він також додав, що не виключає того, що різні політичні жарти, які останні п’ять років звучали від нинішнього президента і його колег за шоу-бізнесом, були спрямовані на “зачистку” майбутніх конкурентів у боротьбі за владу.

“На одному з днів народження, де ведучими були Володимир Зеленський і Євген Кошовий, мені надали слово, і я трохи напружився. Не тому, що я зустрів майбутнього президента, це було в листопаді минулого року. Не пам’ятаю, чий це був день народження. Я тоді пожартував, що якщо Зеленський стане президентом, то Кошовий, який у номерах “Кварталу” постійно приміряє пояс Чемпіона світу (з боксу. – Ред.), напевно, почне приміряти крісло мера. Цей жарт добре сприйняли”, – згадує Кличко.

Він також додав, що його жарт цілком може справдитися через нову політичну реальність в Україні.

“Я не виключаю, що на наступних виборах мера буде величезна кількість кандидатів, у тому числі кандидат від політичної сили президента. Якщо Кошовий хоче бути мером, заради Бога. Бажання може бути у багатьох. Питання в іншому: мером може стати тільки той, у кого, крім бажання, є підтримка киян”, – сказав мер української столиці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.