Впала в багаття: свято Івана Купала закінчилося для маленької дівчинки трагедією

У Марганці в ході святкування Івана Купала 15-річна дівчинка впала у багаття.

Народні гуляння на Івана Купала організовували міська влада. Вечір вийшов атмосферним, проте не обійшлося без сумного інциденту.

Впала в багаття: свято Івана Купала закінчилося для маленької дівчинки трагедією

Під час стрибків через багаття у багаття впала 15-річна дівчинка, яка отримала опіки.

«Під час стрибків через багаття відбулися неодноразові падіння в вогонь, зокрема постраждали дівчата. Через безвідповідальне проведення з боку нашого мера і інших організаторів. Норми дотримання безпеки не були виконані», – йдеться в повідомленні.
Як з’ясувалося, підлітки, стрибаючи, зіткнулися з досить зрілою жінкою не в тверезому стан, і дівчинка (15 років) впала в пекуче вугілля і отримала опіки другого ступеня в зоні рук і ніг.

«Є підтвердження у вигляді фотографій. Допомога від людей, які були відповідальні за безпеку мешканців нашого міста, не була отримана. Підлітки в пошуках лікарів витратили близько 20 хвилин, але допомога була отримана не від лікарів, оскільки їх не виявилося в машині «швидкої» допомоги, і вони не були в силах відвезти в лікарню. Хотілося б, щоб організатори підходили до проведення таких заходів більш відповідально», – написали в групі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.