На Закарпатті обдовбаний адвокат вбив дитину, дика історія поставила на вуха всю Україну

Адвоката, який під кайфом допустив наїзд на 11-річну дівчинку на Ужгородщині, взято під варту.

На Закарпатті обдовбаний адвокат вбив дитину, дика історія поставила на вуха всю Україну

Закарпаття сколихнула жахлива ДТП. Адвокат в стані алкогольного сп’яніння на Mitsubishi Outlander, з’їхав у кювет, де на смерть збив 11-річну дівчинку.

Про це повідомив прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко в Facebook.

“Близько 19 години, 5 липня, водій автомобіля Mitsubishi Outlander, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де скоїв наїзд на 11-річну дівчинку, яка там грала. Ось отриманих травм дитина загинула на місці аварії”, – уточнив він.

Крім того, Лисенко уточнив, що за клопотанням прокуратури, адвоката, який в стані алкогольного і наркотичного сп’яніння, допустив наїзд на 11-річну дівчинку на Закарпатті, взято під варту без можливості внесення застави.

“Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду підтримано клопотання процесуального прокурора Ужгородської місцевої прокуратури і взятий під варту без можливості внесення застави 35-річного підозрюваного у смертельному ДТП на Ужгородщині”, – додав Лисенко.

В даний час триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області. Ужгородська місцева прокуратура забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

Українці в мережі розлючені, мовляв, всяке в житті буває, але коли подібне відбувається з вини нетверезості – на палю падлу садить…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.