Поки батьки пиячили, їхню доньку згвалтували і вбили: подробиці страшної трагедії

Черговий злочин щодо дитини стався у Дніпропетровській області. Однак найбільше шокує у цій історії не лише цинізм та жорстокість, з якою його вчинили, а поведінка батьків зниклої дівчинки.

Поки батьки пиячили, їхню доньку зґвалтували і вбили: подробиці страшної трагедії на Дніпропетровщині 5 липня, ввечері у лісосмузі поблизу села Миролюбівка П’ятихатського району із ознаками насильницької смерті знайшли тіло 13-річної місцевої мешканки Інни Дубік. Розшукувати її почали ще 29 червня, саме тоді, коли до поліції про зникнення дитини звернулися батьки. Та як з’ясувалося згодом, насправді зникла вона ще раніше, приблизно за тиждень до того. Однак батьки так пиячили, що цього навіть не помітили…

Як розповіли у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, отримавши повідомлення про зникнення дитини, цього ж дня у селі Миролюбівка була організована спецоперація з розшуку дівчинки. До пошуків долучилися волонтери, місцеві жителі та працівники Нацгвардії. Також розглядалися версії, що дитина може перебувати у знайомих в місті Жовті Води.

В ході оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої, – кажуть у поліції. – Він розповів обставини злочину та зізнався, де сховав тіло. Ввечері 5 липня тіло дитини виявили у лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала. За попереднім висновком судмедекспертизи, смерть дівчинки настала близько двох тижнів тому.

Поки батьки пиячили, їхню доньку зґвалтували і вбили: подробиці страшної трагедії на Дніпропетровщині

З’ясувалося, що раніше зловмисник вже двічі був судимим. Зараз його затримали в порядку ст. 208 КПКУ. За скоєння умисного вбивства чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, що передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Тим часом, перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook повідомив, що дівчинка була ще й зґвалтована.

Читайте також  В Україні особам, які втратили родичів у війні, можуть дати відстрочку від призову

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.