Скільки ще церков потрібно місту?Франківці невдоволені будівництвом чергової церкви в середмісті

В Івано-Франківську мешканці міста невдоволені новим будівництвом церкви в середмісті. Зокрема мова йде про будівництво церкви на валах.

022-1024x692

Франківці не розуміють, чому на “валах” не можна облаштувати громадський простір, натомість знову зводять чергову церкву, а міська влада спокійно за цим спостерігає, тож написали петицію.

 

“На території колишнього кафе “Казка” (на валах) розпочинається будівництво чергової церкви. Місцева влада розводить знову руками – нічого вже зробити не можна. Чому не враховується думка громади і не обговорюється таке питання. Скоро вже не буде місця зовсім для прогулянок з дітьми та відпочинку дітей, що мало б бути передбачено у всіх мікрорайонах міста, зокрема, у центральній частині, яка нафарширована як “шанхай”. Скільки ще церков потрібно місту?? Цікаво, скільки ж коштувало дане рішення у 2008 році??????? Створення нового громадського простору починається з будівництва церкви. Невже при великому бажанні потрапити в Європу не можемо вчитись у них?”, – йдеться у тексті петиції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.