У поліції розповіли про дітовбивцю, яка викинула тіло дитини у валізі біля Чернівців

Усіх, хто може знати її місцеперебування, просять відгукнутися.

27 червня о 21:00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на околиці Чернівців, поблизу недобудованого гіпермаркету, перехожі виявили валізу з тілом мертвої дитини. Особу матері хлопчика вже встановили, це 22-річна Анна Пілявська.

Як повідомив начальник управління карного розшуку Національної поліції Олександр Раренко, валізу на місце, де її виявили, принесла саме мати хлопчика. Це зафіксували камери спостереження. Жінка близько двох кілометрів йшла одна і тягла валізу.

По часу – це орієнтовно 3 година ночі 26 червня. Коли помер хлопчик – поки невідомо. Також наразі, до результатів експертизи, невідома причина смерті.

Як повідомив начальник слідчого управління ГУ НП у Чернівецькій області Олександр Чубей, слідів насильницької смерті на тілі дитини немає. Те, що очевидці сприйняли, як побої, насправді – сині трупні плями.

Наразі поліція двох областей розшукує дівчину. Вона проживала у Хмельницькій області разом з батьками і чоловіком. Однак, останнім часом мешкала у Чернівцях, втікши від родини.

Чоловік зараз у місцях позбавлення волі, хто батько дитини – наразі невідомо. Сама жінка вела розпусний спосіб життя і підозрюється у скоєнні крадіжок, зокрема у родичів. На обліку у соціальних службах родина не перебувала.

Фото Нацполіція

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.