На Прикарпатті викрили нарколабораторію

Працівники сектору кримінальної поліції Рожнятівського відділення поліції Калуського відділу та Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області затримали громадянина, який підозрюється в організації діяльності нарколабораторії і збуту психотропних засобів.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області, передає Фіртка.

“У ході проведення оперативно-розшукових заходів та слідчих дій по кримінальному провадженню за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України задокументовано факт збуту психотропної синтетичної речовини. Збувачем виявився 28-річний житель Рожнятівського району. Також правоохоронцями було встановлено, що даний громадянин по місцю свого проживання облаштував нарколабораторію для виготовлення психотропної речовини, яку в подальшому збував іншим особам”, – інформують у поліції.

Зокрема, при проведенні обшуку в помешканні зловмисника правоохоронці вилучили психотропні речовини в особливо великих розмірах, лабораторне обладнання,яке використовували для виготовлення психотропної речовини, а також грошові кошти.

Зловмисника затримано відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.