Прикарпатський атовець та депутат міської ради віддав свою квартиру побратимові

Про це повідомив атовець Станіслав Паплінський. Саме йому івано-франківський депутат та учасник АТО Андріан Волгін віддав свою квартиру.

«Я маю помешкання, яке більше схоже на сито, ніж на квартиру, і вся вода в дощову погоду в мене в квартирі. Я звернувся до Андріан Волгін, щоб він мене просвітив, як політик, чи можу і маю право розраховувати на допомогу від держави з ремонтом як УЧАСНИК АТО ТА ІНВАЛІД ВІЙНИ, – написав Паплінський у Фейсбуці. – Сьогодні я маю подарунок – квартиру… Дякую, друже, я не можу підібрати слів вдячності. Хіба так буває??? Емоції зашкалюють».

Нагадаємо, що доброволець батальйону «Донбас» Андріан Волгін спершу пережив «Іловайський котел» та поранення, далі – полон, голодування і щоденне побиття. У полоні він провів 46 днів.

Після повернення до Франківська його обрали у Івано-Франківську міську раду, пише Галицький кореспондент.

Однокімнатну квартиру Андріан Волгін отримав в рамках проекту «Житло воїнам АТО» ще у грудні 2017 року. Наразі будинок добудовується.

Проте рік тому Волгін публічно виступив проти того, що у рамках цієї програми житло видається не прозоро. Як наслідок, він відмовився від квартири. Впродовж року він думав кому би можна було її подарувати. Одним із варіантів був його побратим Тося. Однак чоловік відмовився від квартири. «Дякую, Андріан Волгін, за бажання допомогти. Змушений відмовитись від твоєї пропозиції. Я, як і більшість хлопців, стою в черзі на житло в Міська Асоціація учасників АТО», – написав Toxa Kostolo у Фейсбуці.

Додамо, що документи на квартиру уже переоформлені на ім’я Станіслава Паплінського. Нагадаємо, івано-франківський воїн АТО, кіборг Станіслав Паплінський пережив геєну війни, пробувши у полоні терористів 197 днів. Там почав писати зворушливі вірші, які згодом підкорили серця багатьох українців, ставши піснями-присвятами всім полеглим героям.

Читайте також  У Коломиї учасник АТО вчинив ДТП: Автівка врізалася в дерево (фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.