Через засміченість стічного каналу затопило село на Прикарпатті

Унаслідок інтенсивних опадів та підняття рівня води в місцевому потічку, через засміченість стічного каналу під автомобільним мостом на дорозі місцевого значення відбувся перелив потічка через дорожнє покриття.

Ситуацію рятувальники зафіксували в неділю, 23 червня, близько 21-ї години в селі Пасічна Надвірнянського району на одній із вулиць, інформують “Вікна” з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Для надання допомоги населенню та уточнення інформації щодо можливих підтоплень виїжджали відділення ДПРЧ-11 міста Надвірна та ДПРЧ-22 по охороні об’єктів Надвірнянського НГВУ, мобільна оперативна група Надвірнянського райвідділу УДСНС.

Станом на другу годину ночі понеділка, 24 червня, працівники пожежно-рятувальної служби розчистили стічний канал від сміття (частини деревини, гілля дерев) під автомобільним мостом. Міст не пошкоджено, транспортне сполучення не припинялось.Унаслідок підняття рівня води в місцевому потічку підтоплені 7 господарств, в т. ч. 7 підвальних приміщень житлових будинків.

Загрози населенню немає. Вода з дорожнього покриття зійшла, рівень в потічку поступово спадає, йдеться в офіційному повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.