В Тбілісі мітингувальники влаштували погром в офісі керівної партії

У ніч антиросійських протестів у Грузії мітингувальники розгромили офіс партії “Грузинська мрія – Демократична Грузія”, що на проспекті Руставелі. Демонстранти також спалили знайдені в офісі прапори з символікою партії.

У ніч на п’ятницю, 21 червня, грузинський спецназ розігнав масовий антиросійський мітинг Поліція розігнала антиросійську акцію протесту в Грузії в центрі столиці Грузії з використанням спецзасобів – сльозогінного газу, водометів та гумових куль.

Як проходили масові антиросійські протести у Грузії: головне – фото та відео Масові антиросійські протести у Грузії: головне – фото та відео

Не дивлячись на це, чимала група людей не мала наміру розходитися. Під ранок до будівлі парламенту знову почали сходитися мітингувальники Антиросійські протести у Грузії: у центрі Тбілісі з новою силою спалахнули заворушення – відео . Між ними та правоохоронцями виникли сутички. Крім того, кілька активістів, почали перекидати та трощити машини, а також тутешні кіоски.

Мітингувальники увірвалися до офісу керівної партії “Грузинська мрія – Демократична Грузія” та влаштували там розгром. Дивіться фото:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.