Партія Порошенка підтримає самовисуванця Насалика

Сьогодні на Прикарпатті побував п’ятий президент України Петро Порошенко, який представив кандидатів по мажоритарних округах Прикарпаття.

По одномандатному виборчому округу №83 з центром в Івано-Франківську до Верховної Ради України партія “Європейська Солідарність” підтримала кандидатуру кандидата юридичних наук, викладача Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, члена виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Олексія Петечела.

Діючий нардеп Михайло Довбенко балотуватиметься по округу №84 з центром в Тисмениці, до якого також входять місто Бурштин, частина Івано-Франківська, Тисменицький, Тлумацький райони і частина Галицького району.

Партія Петра Порошенка підтримала колишнього заступника голови обласної ради, депутата обласної ради Остапа Дзесу по округу №86 із центром у Долині, до якого також входять місто Болехів з населеними пунктами Болехівської міської ради, Долинський, Рожнятівський райони і частина Богородчанського району.

По округу №87 із центром у місті Надвірна, який також включає місто Яремче з населеними пунктами Яремчанської міської ради, Ндавірнянський район, частину Богородчанського і Коломийського районів, “Європейська Солідарність” висуває Юрія Голінея, депутата обласної ради від БПП “Солідарність”, директора ТОВ “Прикарпатсервіс”.

По округу №89 із центром у місті Снятин, який також включає Верховинський, Косівський, Снятинський райони, від партії Порошенка балотуватиметься уродженець Калуша, заступник голови обласної ради Сергій Басараб.

За інформацією “Вікон”, по одномандатному виборчому округу №85 з центром у Калуші, який також включає Калуський, Рогатинський райони і частину Галицького району, “Європейська Солідарність” підтримає самовисуванця, колишнього міського голову Калуша, міністра енергетики Ігоря Насалика.

Нагадаємо, що 2015 року Петро Порошенко особисто приїжджав до Івано-Франківська, щоб підтримати Ігоря Насалика — тоді кандидата від БПП “Солідарність” на міського голову обласного центру Прикарпаття.

Ще одного самовисуванця, діючого нардепа Андрія Іванчука, “Європейська Солідарність” може підтримати по округу №88 з центром у місті Коломия, до якого також входять Городенківський район і частина Коломийського району. Андрій Іванчук — член партії «Народний фронт», голова Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики.

Читайте також  З компанії Ахметова: відомо, хто став очільником Івано-Франківщини

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.