10 продуктів, що викликають відчуття голоду

Голод – це жахливе відчуття, особливо, коли ви хочете схуднути і стати стрункими. Відчуваючи голод ми відразу ж йдемо на кухню до холодильника і шукаємо, що б нам такого з’їсти. Дієтологи підготували список продуктів, які за одну хвилину розбудять в вас звірячий апетит і якщо ви не хочете з’їсти все, що попадеться вам на очі, тоді обмежте вживання цих продуктів або зовсім виключіть їх зі свого щоденного раціону харчування.

50149_w_300

Продукти, що здатні викликати апетит усього за 60 секунд:

1. Алкогольні напої. Вони підвищують апетит, тому що знищують гормон, який відповідає за контроль голоду. Уже після першої чарки коньяку або горілки ви захочете їсти.

2. Макарони. Білі макарони, спагетті і так далі дуже смачні і ситні, але, як правило, людина з’їдає велику порцію і не помічає цього. Також, разом з макаронами йдуть сири, жирне м’ясо, соуси, які не дадуть вам скинути вагу.

3. Білий хліб. Краще їсти хліб з цілісних зерен, тому як білий хліб стимулює вироблення інсуліну, тим самим підвищуючи гостру потребу в їжі.

4. Їжа з фаст-фуду покликана для того, щоб ви не зупинилися на одному гамбургері. Підсилювачі смаку, які додають в кожну страву, змусять вас є все більше і більше.

5. Солодкі соки і газовані напої. У солодких соках і газованій воді немає нічого хорошого, крім величезної кількості цукру. Бажано їх взагалі виключити з раціону і пити справжні фреші соки і смузі зі свіжих фруктів і ягід.

6. Продукти, в складі яких є натрієва сіль. Ці продукти збільшують відчуття голоду, тим самим підвищують апетит.

7. Суші. Ця страва японської кухні готується з рису, дана крупа є вуглеводом, тобто продуктом, який насичує, але і підвищує апетит.

Читайте також  Вони такі милі, просто ідеальні! Потап показав зворушливе фото з Настею, в них будуть гарні діти

8. Штучні солодощі подають в мозок сигнал про надходження енергії, тому апетит посилюється.

9. Піца. Вона здається ситної, але тільки в тому випадку, якщо з’їсти поодинці велику піцу. Так відбувається, тому що тісто у взаємодії з сиром і трансжирами підсилює гормони голоду і пригнічує гормон насичення – від цього виникає дике бажання їсти.

10. Пластівці. Їх ми купуємо найчастіше для дітей, а й самі їмо. У складі пластівців є борошно, власне, її вплив на організм такий же, як і в білому хлібі і макаронах.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.