“З найкращою подругою”: Дружина Зеленського показала сенсаційні фото з минулого. Такою її ще не бачили

До виборів 2019 року мало хто знав Олену Зеленську – дружину відомого коміка, автора і актора студії “Квартал 95” Володимира Зеленського.

Але з початку президентських перегонів преса і соцмережі зосередили свою увагу на постаті Олени. А коли її чоловік виграв вибори, ЗМІ, здається, дізналися все про нову першу леді і ретельно перемили кісточки.

Що стосується самої першої леді, то вона дуже непублічна, проте в день інавгурації в Instagram таки з’явилася її сторінка. На цій сторінці Олена Зеленська показує свою сім’ю і вітає українців зі святами. Так і в цей раз, перша леді привітала з Днем друзів, який відзначається 9 червня.

Дружина президента показала архівні фото зі своєю кращою подругою Іриною Пікаловою, яка є дружиною актора “Кварталу 95” Олександра Пікалова.

View this post on Instagram

Дослідження про щастя довело, що дружба та щирі стосунки найважливіщі для людини. З цим важко не погодитись… Чи є у вас друзі, з якими ви знайомі з дитинства або юності та разом йдете по життю? Мені дуже пощастило, адже в мене такий друг є! @pikalovaira, пишаюся нашою дивовижною дружбою ❤  #InternationalFriendsDay Happiness study proved that friendship and sincerity in relations are the most important for people. And I absolutely agree! Do you have friends whom you’ve known since childhood or youth and with whom you go through life? I'm extremely lucky since I have such a friend! @pikalovaira, proud of our amazing friendship ❤

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

“Дослідження про щастя довело, що дружба та щирі стосунки найважливіші для людини. З цим важко не погодитись… Чи є у вас друзі, з якими ви знайомі з дитинства або юності та разом йдете по життю? Мені дуже пощастило, адже в мене такий друг є! @pikalovaira, пишаюся нашою дивовижною дружбою”, – написала Олена Зеленська і продублювала це англійською мовою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.