ГЕРАЩЕНКО ПОШИРИВ ДАНІ ПРО ЛИСТУВАННЯ САВЧЕНКО З БОЙОВИКАМИ

Народний депутат від “Народного фронту” і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко натякає, що знайдено відповідь на питання про те, чому звільнена з російського полону депутат від “Батьківщини” Надія Савченко інколи робить “дуже дивні заяви” щодо війни на Донбасі.

224653

Про це заявив Геращенко, коментуючи поширення повідомлення від Катерини Яресько.

 

У повідомленні зазначається, що волонтери проекту “Миротворець” знайшли докази того, що Савченко, перебуваючи в ув’язненні, вела переписку з представниками терористичних організацій “ЛНР” і “ДНР”.

 

Так, у жовтні 2014 року вона написала до листа до російської терористки Марії Коляді. Це з’ясувалося під час аналізу розкритої волонтерами проекту “Миротворець” поштової скриньки російської терористки Марії Коляди. Цей факт говорить про те, що доведена до відчаю Надія Савченко шукала будь-який варіант вирватися з російських катівень. І її можна в цьому зрозуміти“, – зауважив Геращенко.

Разом із тим він припустив, що “недавні дивні заяви Савченко про необхідність прямих переговорів з лідерами терористичних організацій Захарченко та Плотницьким” могли бути обумовлені тим, що Надія могла писати схожі листи також і їм.

 

Скільки ще таких листів було написано Надією Савченко і кому – час і аналіз поштових скриньок керівництва “ЛНР” / “ДНР” покаже“, – вважає нардеп від НФ.

 

У поширеному повідомленні “Миротворця” наявні фото документів, які волонтери отримали внаслідок доступу до поштових скриньок терористів.

 

http://expres.ua/gfx/news/13466005_650277875130359_4102200872597402028_n.jpg

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.