Зеленський призначить міністрів і топ-чиновників: “Гучні прізвища”

Українці очікують від Зеленського рішучих дій

Новообраний президент Володимир Зеленський зробить перші призначення у день інавгурації у понеділок, 20 травня.Про це розповів політолог Андрій Золотарьов, повідомляє Politeka.

Експерт наголосив, що зараз українці у першу чергу чекають від Зеленського рішучих дій – у тому числі, оголошення кадрових рішень.

“Якраз відтягувати на вівторок Зеленському не варто. Я думаю, його команда це розуміє. Я думаю, в понеділок ми почуємо перші кадрові рішення”, – говорить Золотарьов.
Також політолог висловив припущення, що серед представлених фігур однозначно будуть “неформальний керівник” штабу Зеленського адвокат Андрій Богдан і бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефер.

Окрім цього, Золотарьов вважає, що Зеленський повинен оголосити про рамки своєї політики – озвучити позицію по Донбасу і відносинам з Росією. А ось економічного дива, стверджує експерт, в найближчий час від Зеленського чекати не варто.

“Люди повинні почути головне – що Україна не бідна країна, Україна – країна пограбована. Але навіть в нинішньому жалюгідному економічному становищі у нас залишився єдиний ресурс – економічна свобода. Тобто, Зеленський повинен дати людям можливість заробляти”, – підкреслив Золотарьов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.