Сотні українців застрягли в аеропорту Єгипта: покинули напризволяще без жодних пояснень

Більшість постраждалих купували путівки у відомого туроператора Join Up

Авіакомпанія SkyUp втрапила в новий скандал. Через перенесені кілька разів поспіль рейси, сотні пасажирів застрягли в аеропорту Шарм-Ель-Шейха.
Подробиці того, що відбувається дізналися від постраждалих туристів. Про це повідомляють “Факти”.

Більшість постраждалих купували путівки у відомого туроператора Join Up. Поки одні українські туристи перебувають у Шарм-ель-Шейху і до дотепер не знають, коли зможуть потрапити додому, інші клієнти того ж туроператора не змогли відлетіти на відпочинок зі Львова.

Українці обурені та засмучені, збираються скаржитися та вимагати компенсації.

“До сьогодні знаходимося в Єгипті. Сьогодні весь день провели тут, тільки вже в інший готель. Вчора, 14 травня, ми, як і годиться, виселилися з номери і повинні були їхати в аеропорт. Але рейс відклали. Довелося сидіти в лобі готелю. Добре ще, що у нас залишилися браслети і був доступ до їжі і води. Але не всім так пощастило. У інших готелях туристів, після виселення з номерів вже не годували”, – розповів турист Костянтин.

Пояснень авіакомпанія не надала, туристів просто відправили до іншого готелю.

“Тут умови просто жахливі. Номери не прибрані, постільна білизна у плямах. Сюди привезли туристів з різних готелів, які, як і не змогли відлетіти. Приїхало п’ять автобусів, постраждалих туристів кілька сотень!”, – додав Костянтин.

“Представники туроператора і авіакомпанії не виходять з нами на зв’язок. Інформацію ми дізнаємось тільки від свого турагента. Їй сказали, що літак начебто поламався”, – говорять українці.
Іншіж туристи, навпаки зі Львова не могли полетіти до Єгипту. Їм сказали, що літак, який в Шармі, перебуває в аварійному стані та до України повернутися не може.

Читайте також  “Дивлюся в ту воду, а там муха плаває…”: Як українцям продають морозиво на вулицях

“І поки нам представник авіаперевізника каже, що літак зламався і перебуває в Шарм-ель-Шейху, українцям, які зараз застрягли в Єгипті, навпаки, розповідають, що поламаний лайнер у Львові. Чому ніхто не каже правду?!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.